Deadline!

Alla som skickar in efter den 14/10, fjortonde oktober, är körda!

14/10 som gäller alltså, hurry hurry!!!

Kramisar

Ny idé

Nu börjar jag riktigt få psykbryt snart, verkar inte som BRIS vill ha välgörenhetspengar och dessutom så börjar tiden rinna iväg. Har därför en ny plan nu, hissa eller dissa! Framför allt vill jag att ALLA som tänker skriva brev/skicka bild/vara med på presenten skickar YTTERLIGGARE ett mejl till mig (alt. en kommentar här) för att jag ska veta att alla fortfarande är med på noterna. Dessutom vill jag att ni snabbar på lite med materialet så jag har tid på mig att sätta ihop allt!

Ny plan nu är att vi istället för att skickar pengar i en klump någonstans istället skänker pengar var och en till valfri organisation. Ni behöver inte redovisa hur mycket ni sänder, däremot vill jag veta VART ni skickar pengarna. Om det så bara är en tjuga eller om det är flera hundra - doesn't matter. Planen är att alla ska få varsin sida/varsit uppslag i boken och den nya planen är att vi avslutar varje sida med ett;
X sände pengar till Y.

Översätt dock detta till engelska och byt ut X mot ditt namn och Y mot organisationen. Ni fattar ;)

Kramar!
Lina

Nya Tag!

Halloj vänner!
Ledsen att jag inte varit med på senaste tiden, men nu ska jag försöka ta nya tag! Det har börjat komma lite foton och grejer, men det behövs mer! Har ännu inte löst biten med insamlingen av pengar, men ska försöka kolla det inom kort. Så länge, skriv brev och ta bilder och SKICKA TILL MIG!!!
landstrom.lina@gmail.com

Kom igen nu folks, bara en dryg månad kvar, inte mycket till tid längre!

PoK
Lina

Ur fokus

Hejsan alla!
Ledsen att det går lite långsamt framåt. Nummer ett så har jag fortfarande inte fått svar från BRIS vilket är lite surt. Ska försöka få tag på dem idag igen. För det andra så är jag politiskt aktiv så ni kan ju förstå att det varit lite väl mycket på senaste tiden. Dessutom så misshandlades min kära partikollega Federley igår och ligger på sjukhus, så världen vändes lite upp och ner.

Jag lovar att så fort det här valet är över så blir det krafttag på presenten! Mer detaljer om hur allt ska gå till kommer inom kort, men snälla - börja mejla in bilder och brev! Har inte fått ett enda. Jag tänker inte bestämma exakt hur långt eller kort det ska vara eller hur bilden ska se ut, men brevet ska vara omkring ett halvt A4 för att allt ska få plats (och han ska orka läsa). Bilden får inte visa några sexuella, nakna eller hotfulla budskap (bla bla, ni vet allt det där) och man ska vara glammed up till tänderna! Helbild, ansiktsbild eller halvbild - you decide.

Hör av er vid frågor!

Kramar
Lina

Boken!

Hej alla underbara!
Många blev upprörda över att jag ville ställa in boken, så jag tar tillbaks det. I så fall vill jag att alla sätter igång och börjar skriva ett kort brev, tar kort på sig själv eller kanske ritar en teckning som ni vill ge honom. Skapa allt med hjärtat! Vill ni ha hjälp med engelskan så säg till, det är flera som erbjudit sig att hjälpa till =)

När ni är klara har ni två alternativ;

1. Mejla materialet till mig.

2. Mejla till mig och säg att ni är klara så får ni min adress och kan skicka allt via snigelmejlen.


Angående BRIS så tänkte jag prata med dem och mitt förslag är att vi kör en insamling i hans namn, så att folk även utanför allt detta spektakel kan skänka pengar till en pott som ges i hans namn. Måste dock prata ihop mig med dem så att allt praktiskt går ihop. Tänkte att enklast är att BRIS sköter insamlingen så att vi inte riskerar att pengar försvinner.

And BTW, glöm inte att boka biletter till konserten den 9/11!!

Varma kramar
Lina

Mejlat BRIS!

Hejsan alla!
Har precis skickat ut ett mejl till BRIS för det verkar ju som att vi är ganska överrens om vart pengarna ska gå... Ska försöka lösa allt praktiskt med dem, och sedan hör jag av mig hur vi ska lösa allt! =) Skickar även ut ett mejl nu till alla adresser jag har för tillfället, glöm inte att mejla om ni vill vara med! En kommentar här räcker INTE!!

Angående boken, är vi fortfarande intresserade av det eller ska vi göra något annat eller bara satsa på välgörenheten? Känns som vi blev för få för att göra den boken... Fortsätt påminn alla intresserade om att mejla mig!!

And BTW, skriv in 9 november i kalendern - för då är Adam i Stockholm!!!!

Lots of Love
Lina

RSS 2.0