Presenten

Har förstått att alla intresserade inte riktigt är med på noterna angående vad det är för typ av present vi ska ge Adam. Well, det vi har pratat om är en present i två delar. Del ett är pengar till välgörenhet. Vi ska samla ihop så mycket pengar vi bara kan, dock är det helt valfritt hur mycket pengar man vill skänka och den som kommer ha hand om insamlingen har total tystnadsplikt, och skänka till någon bra organisation. Vi vet inte riktigt till vilket välgörenhetsprojekt som pengarna ska gå till än, vi vill gärna att det ska vara något som berör Adam, något han vet vad det handlar om men samtidigt något som är svenskt. Så det är bara bomba in förslag på vart pengarna ska gå!



Del två är en bok som vi ska skapa. Alla ska klä upp sig jätte"glammigt" och sedan ta ett kort på sig själv. Jag vill ha massa glitter på dessa bilder! Sedan ska alla skriva ett kort brev till Adam och vi kommer samla alla dessa i en bok som vi ska ge honom. Ju fler vi blir desto roligare! Den som har hand om denna del har naturligtvis också tystnadsplikt och ingen annan än Adam och ansvarig för boken kommer att läsa dessa brev (endast för att inget otrevligt och olämpligt ska komma med i boken). Vill man ha hjälp med engelskan går detta naturligtvis att ordna! =)

Så snälla, sprid detta budskap. Se till att vi blir många så blir detta mycket roligare! Och börja redan nu fundera på brevet, knäpp bilder och titta ut någon lämplig organisation eller projekt att skänka pengarna till.

Mycket Kärlek!
Lina

Kommentarer
Postat av: M

Huh, kul idé :) Jag hänger på.

2010-08-29 @ 23:17:39
Postat av: Amelie (sweden83)

Hej! Ska bli jättekul att samlas allihop om en grej för att visa Adam vad vi tycker om honom!!! På återseende =)

2010-08-29 @ 23:21:47
Postat av: teh_ace

Adam har pratat mycket om att vara en förebild för ungdomar som är annorlunda och utanför, så mitt förslag är att pengarna går till typ BRIS eller någon annan organisation som arbetar mot mobbning i skolor.

2010-08-29 @ 23:56:59
Postat av: Manda

Låter som en underbar present(er)! :) Och jag håller med om förslaget att skänka pengarna till BRIS, det 'passar' och det är en bra organisation.

2010-08-30 @ 01:35:32
URL: http://twitter.com/GlamAiira
Postat av: Angelica

Jättebra idé! Personlig och betydelsefull, absolut något jag vill bidra till. Jag tycker BRIS är ett bättre förslag än glam a classroom (även om ingen föreslagit det än; det kommer nog), som sagt är det svenskt, mer personligt och enligt min egen åsikt ett bättre ändamål. Bara ingen annan gjort något liknande boken för honom förut; vi måste ju vara lite originella. :)

2010-08-30 @ 09:57:56
Postat av: M2

BRIS låter skitbra, det är ju dessutom något som har funnits länge, det är inget "nypåfund" typ... Prima!

2010-08-30 @ 20:46:26
Postat av: Cecilia

Låter bra! Men går det att vara med i det och ge pengar även om man inte vill skriva brev? för jag kan inte skriva brev, vet inte vad jag skulle skriva i så fall lol

2010-08-30 @ 20:52:12
URL: http://www.adamlambert.se
Postat av: M

Gillar ditt BRIS förslag teh_ace :)



Kan inte låta bli att skratta lite över namnet på engelska bara. Bris är nämligen ett annat ord/uttal för (judisk) omskärelse

http://sv.wikipedia.org/wiki/Berit_mila

2010-08-30 @ 21:02:11
Postat av: teh_ace

Vad trevligt att folk verkar gilla förslaget om BRIS!



M: Om vi inte kan vara allvarliga när det nu gäller välgörenhet, så får det väl vara en liten rolig bonus "For His Entertainment". ;P

2010-08-31 @ 20:30:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0