Let's Start!

Okej vänner, inte långt kvar till jul nu, nu får vi rycka upp oss och dra igång något! Jag hoppas ALLA har vigt de senaste dagarna åt att försöka ta reda på bandets och dansarnas civilstatus, deras namn samt adresser. Informationen ni fått skriver ni i en kommentar nedan.

Jag hoppas alla fortfarande tycker detta är en bra idé!?

I alla fall så tänkte jag att vi skulle skicka ett litet tack och massa kärlek till allas fru/man/pojkvän/flickvän och de som inte har någon, vad sägs om familjen? Vi får se vad vi får fram helt enkelt =) Men först och främst behöver vi hitta praktisk information, och där behöver jag all hjälp jag kan få! =)

Mycket Kärlek
Lina

Frånvarande

Alla verkade pepp på idén jag kom med! Har även en till idé, men alla som vill höra mer om den får mejla mig (ni fattar varför när ni hör om idén ;)) landstrom.lina@gmail.com. Är lite frånvarande just nu pga mycket skolarbete, men efter den här veckans slut ska det nog lugna ner sig lite och jag kan sätta igång ordentligt!

DOCK så kommer jag nu till något jättetråkigt.... Jag kan fixa allt med att skicka och köpa in, kolla upp detaljer och sånt också, MEN... Jag är inte gjord av pengar. När det bara var en present till Mr. Lambert så funkade det, men nu när det blir lite mer så känns det som att vi måste börja dela på kostnaderna. Eftersom vi är så många så handlar det om fåtalet kronor per person, men det är mest för att jag ska slippa göra av med jättemycket pengar. Hoppas det här låter okej för er alla!

Sedan behöver jag ju också höra om någon hittat några detaljer gällande fan-mail och civilstatus! Hör av er så fort ni hittar något så vi kan försöka se till att de får det innan jul! =D

Varma Kramar i Vintermörkret!
Lina

Fan Mail?

Okey, I'm weird, and yes, I know that. But who cares? Jag har en ny idé (tack vare Marie!). Tror ni att om man skickar ett brev till Monte Pittmans fan mail, att hans fru får det om man adresserar det till henne? Så här lyder i alla fall mitt förslag;

Bandet och dansarnas familjer har fått offra en hel del för att de ska kunna vara med på den här turnén. Julen närmar sig, vad sägs om att skicka ett varmt tack från Sverige för att fruarna ställer upp så att vi får njuta av männen här? Bra/Dålig idé?

Jag fixar det mesta, men ett par saker skulle jag behöva hjälp med;
Fan mail till Isaac samt namn på hans fru?
Hur är de andras civilstatus bortsett från Monte och Isaac?

Rata mig om ni vill, men jag gillar min idé ;)

Kramar
Lina

Överlämnad!

Sorry att det dröjt med att berätta hur det gick med överlämningen, ville vänta tills jag fått bilderna!

Det var sjukt nervöst, och jag fick aningens tunghäfta *host* men jag lyckades i alla fall stapplande berätta vad vi gjort och vad det var för något. Han tyckte den var jättecool och bläddrade lite i den på plats samt tog en bild med den! Det kändes verkligen superbra och även om han aldrig kommer läsa den så gav vi åtminstone pengar till välgörenhet, så alla blev nöjda!!
Om ni undrar vart bilden på framsidan tog vägen så var boken av jättedåligt material, svårt att limma på. Fick tillslut fast den bra men pga fukten ute så lossnade den igen =( Stoppade dock in den innuti boken! =)Vi fick tyvärr inte så mycket tid på oss, så det sades inte så mycket. Om jag minns rätt så berättade jag i alla fall att vi inte visste vad vi skulle ge honom, så att vi gav alla pengarna till välgörenhet och gjorde den där av kärlek istället. Han var verkligen helt underbar och lika "down to earth" som han verkar i intervjuer! =D

Slänger in en bild på mig och Adam också. Får jag lägga in bilden på dig och honom också Anna?Nu får vi kämpa hårt för att få hit honom igen! Tänkte ta bort den här bloggen nu, men den kanske blir kvar så vi kan börja planera en present tills nästa gång han kommer? Vad tycks? ;)

Btw så berättade Marie att vi döpt oss till "Adams Sparkly Swedes" och frågade honom vad han tyckte, och han tyckte det var jättebra och det var okej för honom att vi hette så! =D

Stort tack också till Nina som fixade träffen så bra!
http://www.sonymusic.se/blogg/ninath

Mååånga Vaaarma Kramar!!!
Lina

Tävling avslutad!

Som sagt, en liten tävling, med kort med tid att tävla på. Nu har vi en vinnare!!! STORT grattis till dig, Anna Terentyeva! Tack för alla fina bidrag, det var otroligt svårt att välja! Hoppas ni ALLA får en underbar kväll imorgon, och självklart så uppdaterar vi och berättar hur överlämnandet gick! Avslutar med Annas fina vinnar-mening;

Adam changed my opinion about love - no matter what or who you love, love is a precious thing that shouldn't be associated with pain

Vi ses imorgon älsklingar!

Kramar

Tävling!

Alla ni som ska på konserten imorgon bör läsa detta! Detta är en liten tävling, i första hand för er som har varit med i boken!!Som ni alla säkert vet så ska Adam ha M&G imorgon. Detta är för er som INTE har VIP-biljett. Jag har nämligen fått ordnat så att jag kommer in där för att lämna över presenten, detta tillsammans med en vän. Eftersom att jag åker själv (eller tja, pappa är med, men han är inget stort lambert-fan direkt...) så tänkte jag att någon av Er skulle få följa med! Någon som är sugen?Visste väl det! Allt ni behöver göra är att skicka ett mejl till mig (landstrom.lina@gmail.com) och skriva en mening om varför ni älskar Adam. En mening på valfritt språk, samt att jag vill veta om ni var med i boken eller inte. Hör av er NU!

Vinnaren möter mig, Nina (Sony) och Marie på trappan vid Debiser strax före klockan 18. DOCK vet jag inte om vi får följa med VIP-människorna in före eller om vi får ställa oss sist i kön efteråt....

Så, mejla på vänner! Annonserar vinnaren senare ikväll alternativt tidigt imorgonbitti. Skriv med telnr. så får ni ett sms om ni vunnit.

Massor med kramar så ses vi imorgon!

Överlämning

Många har funderat över själva överlämnandet. Ingenting är klart än, väntar på besked hur det blir, men vet att flera skulle på M&G och skulle gärna vilja att några mejlade mig så att vi har en plan B om det inte riktigt går som jag vill... Men lovar att hålla er uppdaterade!

Kramar

Klart!

Eller ja, det är i princip klart! Det som är kvar att göra nu är att jag ska försöka hitta något bättre lim till bilden på första sidan, lite dumt material där, samt att det ska glittras ytterliggare lite! Men det är bara småsaker! Allt annat är klart och alla brev är i!

Ville avsluta det lite snyggt också, så jag gjorde en "This is why we love you" grej med lite bilder och citat samt avslutade allt med en bild på en svensk flagga och texten "XOXO from Sweden".

I hope you like it! =D

Bara en vecka kvar nu vänner!! =D

PoK
Lina

RSS 2.0