Mejla!

Vad kul att ni har kikat in på bloggen och tack för alla kommentarer! Bris låter som en underbar idé, just det att han gärna vill vara en förebild för unga, jag tror det blir jättebra! Vi håller tankarna fortfarande öppna för andra förslag men jag tycker Bris verkar som ett toppenförslag! =)


Absolut får man skänka pengar utan att skriva brev, men det vore roligt att så många som möjligt skrev brev också! Man behöver inte skriva långt eller mycket, ett typ "I love you" eller något i den stilen duger alldeles utmärkt om man vill det ;)

Men hörrni vänner, vill också påminna er om att det inte bara räcker med att skriva i en kommentar att man vill vara med, man måste skicka ett mejl till mig också! Skriv till landstrom.lina@gmail.com och säg att ni vill vara med =)

Till sist så söker jag nu med ljus och lyckta efter någon som har bra hand med banken och bra koll på hur allt fungerar som vill vara ansvarig för insamlingen. Dock måste vi för säkerhetsskull se till så att fler än bara den personen kan logga in och hålla koll, allt för att pengarna inte ska försvinna åt fel håll.

Mycket Kärlek
Lina

Presenten

Har förstått att alla intresserade inte riktigt är med på noterna angående vad det är för typ av present vi ska ge Adam. Well, det vi har pratat om är en present i två delar. Del ett är pengar till välgörenhet. Vi ska samla ihop så mycket pengar vi bara kan, dock är det helt valfritt hur mycket pengar man vill skänka och den som kommer ha hand om insamlingen har total tystnadsplikt, och skänka till någon bra organisation. Vi vet inte riktigt till vilket välgörenhetsprojekt som pengarna ska gå till än, vi vill gärna att det ska vara något som berör Adam, något han vet vad det handlar om men samtidigt något som är svenskt. Så det är bara bomba in förslag på vart pengarna ska gå!Del två är en bok som vi ska skapa. Alla ska klä upp sig jätte"glammigt" och sedan ta ett kort på sig själv. Jag vill ha massa glitter på dessa bilder! Sedan ska alla skriva ett kort brev till Adam och vi kommer samla alla dessa i en bok som vi ska ge honom. Ju fler vi blir desto roligare! Den som har hand om denna del har naturligtvis också tystnadsplikt och ingen annan än Adam och ansvarig för boken kommer att läsa dessa brev (endast för att inget otrevligt och olämpligt ska komma med i boken). Vill man ha hjälp med engelskan går detta naturligtvis att ordna! =)

Så snälla, sprid detta budskap. Se till att vi blir många så blir detta mycket roligare! Och börja redan nu fundera på brevet, knäpp bilder och titta ut någon lämplig organisation eller projekt att skänka pengarna till.

Mycket Kärlek!
Lina

Välkommen!

Hej alla Lamberts-älskande människor!
Välkommen till denna blogg, som jag redan från början ska berätta för er bara är tillfällig. Vi är ett gäng Sparkly Swedes som har börjat planera en present till Adam. Vill du vara med? Skicka ett mejl till;
landstrom.lina@gmail.com

Här kommer du få all info om presenten, hur arbetet går och vad just du kan göra för att hjälpa till!
Jag hoppas att det här kommer bli den bästa presenten Adam någonsin fått och att jättemånga svenska fans vill vara med och hjälpa till!Mycket Kärlek!
Lina

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0